• Volvo oszlopok készen
 • Volvo oszlopok csomagolás

Legtöbb ügyfelünk digitális íves- és nagyformátumú nyomdaként ismer minket, pedig az évek során – köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek – számos olyan egyedi megoldást, kiállítási installációt, belsőépítészeti terméket, információs rendszert is szállítottunk, ahol a termék egészét tekintve már nem a nyomtatásé volt a főszerep.

Erre kiváló példa a Volvo legutóbbi megrendelése is, ahol főleg a tervezési és anyagmegmunkálási lehetőségeink domináltak.

Kihívás

A márka egyik munkatársa azzal az izgalmas megbízással keresett meg minket, hogy a kínálatukban egyre hangsúlyosabban jelen lévő plug-in hibrid modellek népszerűsítésekor az egyes helyszíneken nem mindig van lehetőségük igazi, működő elektromos töltőoszlopokat biztosítani, de a korszerű hajtáslánc megjelenítését ilyenkor is szeretnék egy imitált áramfelvételi lehetőséggel erősíteni.

Megoldás

A töltőkábel fejének rejtett helyet biztosítva, a töltés folyamatát LED világítású kék fénycsíkokkal szimbolizálva szálhúzott alumínium felületű oszlopokat terveztünk és készítettünk a Volvo számára. A számítógép vezérlésű anyagmegmunkálásunk gyártási lehetőségeit jól példázza az is, hogy a megrendelőnek mindösszesen csak két példányra volt szüksége. Hogy munkánk sokáig szolgálhassa ügyfelünket, egyedi, bélelt szállítódobozokat is gyártottunk hozzá.

Megrendelő

Ügyféligény

2 db világító elektromos töltőoszlop imitáció és védőcsomagolás tervezése, gyártása

Felhasznált anyagok

Szálhúzott alumínium-műanyag kompozit lemez / víztiszta, ezüst és fekete plexi (PMMA) lemez / LED világítás / öntapadós átvilágítható színes fólia, diffúz tejopál fólia, öntapadós vinyl / csavarok / ragasztók / hullámkarton / filcpárna

Alkalmazott technológiák

marás, lézervágás, hőhajlítás, UV nyomtatás, latex nyomtatás, kasírozás, ragasztás, csavarozás, forrasztás

Lépjen velünk kapcsolatba

  Éles bevetésen

  Az oszlop első munkanapját az Allee bevásárlóközpontban töltötte, ahol rögtön közel 400 lovat kellett féken tartania. 😊
  Köszönjük a Volvonak az izgalmas feladatot és gratulálunk a letisztult belsőterű, gyönyörű, legújabb V60-as modellhez, mely szerintünk is így T8-as hybrid hajtással, R-Design sport változatban az igazi.

  Önnek is szüksége van hasonlóra?

  Ha Ön is szeretne egy figyelemfelkeltő, egyedi installációt, kérem legyen kedves felvenni velünk a kapcsolatot a (06-1) 412-0096-os vezetékes, vagy a +36 20 931 8998-as mobil számon, illetve a kapcsolat@reactor.hu e-mail címen. Megtisztelő érdeklődését ezúton is nagyon köszönjük!