Kérjen tőlünk árajánlatot!

Amennyiben még nem regisztrált, a gördülékenyebb adatrögzítés érdekében kérjük tegye meg. Az alábbi űrlap végigvezeti Önt a leggyakrabban felmerülő kérdéseken. Segít pontosítani az igényeket, hogy minél gyorsabb és pontosabb ajánlatot tudjunk Önnek adni. Ha esetleg Önnek kényelmesebb lenne e-mailben ajánlatot kérni, úgy legyen kedves a kapcsolat@reactor.hu címre írni. Megkeresését, érdeklődését nagyon köszönjük!

Regisztráljon
Jelentkezzen be  Termékleírás

  Ha bármelyik pontban bizonytalan, nyugodtan hagyja üresen. A szükséges adatok pontosítása végett munkatársaim hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

  pl. Fordrászat szórólap, Kongresszusi roll-up, Csokoládé gyűjtődoboz, Karácsonyi sajtófal, stb.

  Alapértelmezettként a késztermék méretét tekintjük. Ha a megadott méretben mást jelöl /pl. kiterített méret, grafika látható mérete, stb./, úgy kérjük ezt legyen kedves jelezni.

  Kérem adja meg, hogy hány oldalas a kiadvány. Egy lap az 2 oldal, de pl. egy két helyen hajtott leporelló az már 6 oldal. Ha a kiadvány több elemből áll, akkor minden elem terjedelmét külön-külön is legyen kedves megadni. Például: Borító 4 oldal, belív 96 oldal, melléklet 16 oldal

  ha a kiadvány több részből áll, például borítóból, belívből, mellékletből, stb., akkor minden elem színét legyen kedves külön megadni: pl. Borító kívül színes, belül nyomatlan / Belívek: minden oldal fekete-fehér / Melléklet: minden oldal színes. Ha valahová speciális színt kér, pl. fehér, stb., akkor azt is feltétlen legyen kedves jelezni.

  Pl. 200g matt műnyomó papír, öntapadós vinyl fólia, stb. Ha a kiadvány több részből áll, stb.

  pl. borító fóliázva, 2x hajtva, méretre vágva

  Egyéb adatok

  Kérjük írja meg, mikorra szeretné a termékeket megkapni. Extrém szűk határidő és nagyon nagy mennyiség együttese esetén legyen kedves azt is jelezni, hogy esetleg megoldás lehetne-e az Ön számára, ha a teljes mennyiséget részekre bontva, időben elosztva szállítanánk azt le.

  Kérjük írja le, miként kéri a termékek csomagolását (egyenként, X darabonként, egyszerű védőcsomagolás vagy postai küldeményként feladható kartondobozban, stb.)

  Kérjük adja meg, hogy a mi telephelyünkön szeretné a készterméket átvenni, vagy hová és mikor kéri a szállítást!

  Ha olyan termékre (kiállítási dekoráció, egyedi tapéta, kirakat matrica, stb.) kért árat, mely kihelyezést, helyszíni installálást igényel, kérjük jelezze, ha erre a műveletre is szeretne ajánlatot kapni. Legyen kedves a helyszínt és az egyéb körülményeket is megadni (pl. milyen magasra kell felhelyezni, bevásárlóközpontokban gyakorta csak nyitvatartási időn kívül lehet dekorálni, stb.)

  Kérjük írja meg egyéb igényeit, észrevételeit! (Pl. külön Excel fájl alapján minden nyomatra Név és címzés megszemélyesítést kérek. Vagy például, a termék erős napsütésnek lesz kitéve, ezért kérem a felületét fokozott UV védelemmel lássák el. Esetleg: saját roll-up szerkezetet viszek, csak a nyomatot kérem cserélni benne. Stb.)


  Fálj feltöltés

  Lehetősége van egyszerre több fáljt is kijelölni! Kérjük a küldés gomb megnyomása előtt várja meg, amíg a képek teljesen betöltődnek!Ha van olyan grafikai állománya (grafika, stancrajz, stb.), ami a feladat értelmezését megkönnyítheti, ami a pontos számításokat elősegítheti, kérjük töltse azt fel. (Egyszerre több fájlt is fel tud tölteni.)

  Kérjük töltse fel azon fájlokat, melyek segíthetik az ajánlatadást. Lehetősége van akár különböző könyvtárakból összeválogatva több állományt is egyszerre elküldeni. Az összes feltöltendő állomány legfeljebb 200 Mbyte lehet. Ha ennél nagyobb fájlt szeretne küldeni nekünk, úgy kérjük használjon valamilyen fájlküldő alkalmazást (wetransfer.com, mammutmail.com, stb.).