• reactor
  • reactor
  • reactor

Kihívás

Az üzlet valamennyi eleme rendkívüli gondosságot, igényességet, minőséget tükröz, például a süttői keménymészkövek alkalmazásával a közeli országház homlokzatát idézték meg. Ebbe a környezetbe kellett az egész belső tér hangulatát meghatározó tapétához megfelelő minőségű, színvilágú alapanyagot választani. Szerencsére Gabriella elképzelései olyannyira tiszták, hogy a több száz tapéta alapanyag közül néhány perc alatt sikerült a megfelelő anyagút és árnyalatút kiválasztania. Egyébként ez a gyöngyházfényű volt a gyártó egyik csúcsterméke, amelyet Angliából kellett meghozassunk a részükre.

Megoldás

Egy egyedi gyártású tapétánál számos kihívásnak kell megfelelni. A kézzel rajzolt grafikát, hogy nagy méretben is éles széleket kapjunk nagy felbontással digitalizáltuk. A tapétát Angliából rendeltük. A hosszú élettartam érdekében UV fényre polimerizálódó (térhálósodással szilárduló) műanyag festékkel nyomtattuk meg a tapétát. A közelgő határidő semmilyen hibázásra, újragyártásra nem biztosított volna lehetőséget. A felhelyezéshez szokás szerint azt a gyakorlott alvállalkozó csapatot bíztunk meg, akikkel már több ezer négyzetméter közös szállodai, irodai, stb. tapétázás van a hátunk mögött. Büszkék vagyunk az eredményre. Még néhány versenytársunk is elismerően nyilatkozott a munkánkról, hisz a rézkarc szerű, vékony, ferde vonalak láthatatlanra sikerült illesztéséhez, mind a nyomtatás, mind a felhelyezés során rendkívül nagy pontosságra volt szükség.

Megrendelő

Szamos Marcipán Kft. (Szamos Cafe)

Ügyféligény

Csodálom Szamos Gabriella látnoki képességét. Az utolsó apró részletig képes megálmodni egy üzlet hangulatát, berendezését. A Kossuth téren nyíló legújabb kávézójuk kapcsán kerestek meg minket azzal, hogy az üzlet meghatározó fő látványelemét jelentő 5×5 méteres falfelületre egyedi tapétát készítsünk.

Lépjen velünk kapcsolatba

    Alkalmazott technológiák, alapanyagok

    A kép digitalizálásához Fujifilm Lanovia C550 nyomdai szkennert használtunk. A nyomtatást Canon OCÉ Arizona 360GT UV festékkel dolgozó nagyformátumú nyomdagépen végeztük.

    Önnek is szüksége van hasonlóra?

    Életünk számottevő részét belső terekben töltjük. Egy vidám, inspiráló környezet eredményesebbé, boldogabbá varázsolhatja a mindennapjainkat. Egy egyedi grafikájú tapéta nem csak egy gyerekszobát, de még egy orvosi rendelőt is képes mesevilággá változtatni. Kérem vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a kapcsolat@reactor.hu e-mail címen vagy a (06-1) 412-0096-os budapesti vezetékes telefonszámon, vagy látogasson el hozzánk személyesen a Budapest, XIII., Raoul Wallenberg 9. szám alatt található üzemünkbe, ahol örömmel mutatjuk meg a lehetőségeket, adunk árat. Érdeklődését köszönjük!