• reactor
 • reactor
 • reactor
 • reactor
 • reactor

Kihívás

A grafika megtervezésétől, a koncepció elfogadtatásán át, az alapanyagok beszerzésén keresztül a termék és a csomagolás legyártásáig mindösszesen kb. egy hét állt rendelkezésünkre. Ennyi idő volt arra, hogy minden partnerük számára olyan díjat tervezzünk és gyártsunk, mely akár falra is kihelyezhető, de ha kell az asztalon, polcon is megáll.

Megoldás

Jó érzés, mikor egy ügyfelet elégedettsége évről-évre visszahoz hozzánk. Köszönjük, hogy már negyedik éve szebbnél szebb díjakat készíthetünk a Canon LFP üzletága számára. A grafikai irányelvek figyelembevételével hamar megterveztük illetve az egyes cégadatok segítségével megszemélyesítettük (perszonalizáció) a grafikákat. Idén egy intarziás megoldást választottunk, a hátsó pelxi lapokból lézervágó segítségével vágtuk ki a címsorokat, melybe aztán térhatáséként vastagabb, ugyancsak lézervágott víztiszta plexi betűket illesztettünk. A mögéjük rakott arany, ezüst, stb. fólia és az anyagában hasonlóan színezett plexi alj részek adták meg aztán a plakettek egyedi fokozat jellegét. Mivel a díjak feliratait a Canon által gyártott OCÉ Arizona 360 GT nyomtatóval készítettük el, így az ügyfél számára a díjak egyúttal demóanyagként is szolgálhattak.

Megrendelő

Canon Hungária Kft.

Ügyféligény

A Canon Hungária Kft. minden évben viszonteladói részére partnerminősítő díjakat adományoz.

Lépjen velünk kapcsolatba

  Alkalmazott technológiák, alapanyagok

  Különösen szeretjük ezt az izgalmas feladatot, hisz szinte valamennyi részlegünk (tervezés, anyagmegmunkálás, nagyformátumú nyomtatás, összeszerelés) összehangolt munkájára van hozzá szükség. A díjakhoz különböző vastagságú anyagában színezett és víztiszta plexit (PMMA) lapokat és színezett öntapadós fóliákat használtunk. A nyomtatás UV fényre polimerizálódó festékkel közvetlenül a plexi lapokra történt. A vágást lézerrel végeztük. Az összeszereléskor ragasztót és eloxált fém távtartó csavarokat használtunk. A tartódobozokat fehér vinyllel kasírozott „E” hullámkartonból, SUMMA anyagmegmunkáló asztalunk segítségével gyártottuk le..

  Önnek is szüksége van hasonlóra?

  Kérem a kapcsolat@reactor.hu e-mail címen vagy a (06-1) 412-0096-os budapesti vezetékes telefonszámon vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, hogy az elvárásainak mindenben megfelelő díjra, plakettre megoldási javaslatot és árajánlatot tehessünk Önnek. Érdeklődését köszönjük!