• reactor
  • reactor
  • reactor
  • reactor

Kihívás

Szabolcs szinte biztos volt benne, hogy lehetetlent kér, amikor megkeresett minket azzal, hogy visszahajtott füles, fóliázott és formalakkozott borítójú, teljesen színes belívekkel bíró könyvéből még a hivatalos nagy példányszámú megjelenés előtt, a rendezvényre alig pár nap alatt néhányszor tíz példányt gyártsunk le (vagy inkább varázsoljunk elő)…

Megoldás

Tudjuk, hogy mindenkinek a saját munkája a legfontosabb. Egy első könyv nagy izgalom, mindig a szerző édesgyereke. A kinézete pedig nem csak esztétikai kérdés, de egy friss szerző írását leggyakrabban ez is adja el. Fontos volt tehát, hogy a szűk határidő ne menjen a minőség rovására. De mi pont az ilyen helyzeteket szeretjük, így a rendelkezésre álló néhány nap nem csak a gyártásra, de még arra is elegendő volt, hogy előtte egy mintapéldánnyal meg is örvendeztessük, egyben megnyugtassuk szerző barátunkat.

Alkalmazott technológiák, alapanyagok

Íves Heidelberg digitális nyomdagépünk A/4 méretre vetítve óránként 6.600 színes oldalt képes kinyomtatni. Ez bőven elegendő sebesség az ilyen szorult helyzetekre. (És ezen felül persze az üzembiztonság kedvéért szinte minden technológiából rendelkezünk tartalék géppel is.) A borító fóliázása, lakkozása után Duplo könyvkötő gépünkkel ragasztottuk össze a könyvet. A méretre vágást pedig Polarh Mohr programozható egyenesvágónkon végeztük el. A borító matt fóliáján az elegáns formalakkozás szépen közvetítette a belbecs értékét.

Megrendelő

Eurojet Hungária Kft.

Ügyféligény

Az Eurojet Hungária Kft. egyike nagybecsű beszállítóinknak, akik kiváló alapanyagaikkal, gépeikkel sokat tesznek a Reactor Kft. sikereiért. Sok mindent érdemes tőlük ellesni. Molnár Szabolcs ügyvezető igazgató egy évtized leforgása alatt a kizárólag nemzetközi cégek által uralt piacon, szinte a semmiből varázsolt milliárdos forgalmú vállalkozást. Elhatározta, hogy tudását nem tartja meg magának, tapasztalatait vállalkozótársaival többek közt könyv formában is megosztja. S mikor Szabolcs megjelenésre váró könyve épp nyomdakész állapotba került, egy váratlan felkérés érkezett, hogy egy üzleti szemináriumon adjon elő.

Lépjen velünk kapcsolatba

    Önnek is szüksége van hasonlóra?

    Sok olyan helyzet van, amikor a könyv a megfelelő formátuma az információk átadására. Gyakori azonban, hogy a hagyományos könyvgyártásra a pici példányszám, vagy a szűk határidő miatt nincs lehetőség (egyetemi jegyzet, egyedi használati utasítások, rendezvények, szakkörök belső oktatóanyagai, piaci fogadtatás tesztelése, stb.). Ilyenkor a digitális könyvnyomtatás a válasz. Ha kis példányszámban könyvet szeretne nyomtattatni, megjelentetni, akkor a kapcsolat@reactor.hu e-mail címen vagy a (06-1) 412-0096-os budapesti vezetékes telefonszámon vegye fel kérem munkatársainkkal a kapcsolatot, hogy igényére megoldási javaslatot és árajánlatot tehessenek Önnek. Érdeklődését köszönjük!