Büszkék vagyunk rá, hogy elégedett ügyfeleink között szép számmal vannak a szakmánkhoz hivatalból is értő reklámügynökségek, grafikai stúdiók, könyvkiadók, nyomdák is. Sőt az sem ritka, hogy egy-egy náluk hiányzó technológia okán még versenytársaink is megtisztelnek a bizalmukkal minket. Mivel saját megrendelőinkkel nem szeretnénk konkurálni, így grafikai stúdió jellegű tevékenységet (tervezés, tördelés, stb.) csak igen ritka esetekben (partnereink kapacitáshiánya, saját nyomtatványaink előkészítése) folytatunk.

Cégünkről tudni érdemes, hogy indulásától közel egy évtizedig ofszet-, flexo- és szita nyomáshoz való színkivonati filmek levilágításával, színrebontással, képfeldolgozással és próbanyomat készítéssel foglalkozott. Az így szerzett tudást örömmel kamatoztatjuk ügyfeleink érdekében is. Az évtizedek során felhalmozott kapcsolati tőkénket, anyag-, technológia-, piac- és gyártásismeretünket felhasználva összetettebb termékek esetén tanácsainkkal, gyártástervezésünk segítségével elkerülheti a buktatókat, időt és költséget takaríthat meg.

Nyomdai előkészítés

Ez a részlegünk végzi a kapott grafikai állományok ellenőrzését, gyártáselőkészítését (kilövés készítés, stb.). Sajnos gyakorta van szükség a rosszul előkészített állományok javítására is (helytelen színtér és felbontás választás, kifutók, képek és betűtípusok hiánya, hibás felülnyomási beállítások, stb.). Ilyenkor tanácsokkal vagy az állomány kijavításával tudjuk a sikeres kivitelezést elősegíteni.

Képfeldolgozás

Dobszkenneren nevelkedett munkatársaink évtizedek óta foglalkoznak kép digitalizálással (nyomdai minőségű szkenneléssel), retusálással, kihátterezéssel, színkorrekcióval. Vegye igénybe tudásunkat, ha analóg képét digitalizálná, vagy ha digitális állományait egy kiadványban egységesen, megfelelően beállítva szeretné viszont látni.

Prototípus, makett

Egyedi kötészeti és számítógép vezérlésű anyagmegmunkáló berendezéseinknek hála a legtöbb esetben szerszámköltség nélkül, akár egy példányban is el tudjuk készíteni termékcsomagolását, könyvét, egyedi megoldást igénylő reklám- vagy nyomdatermékét. Igen nagy költségeket takaríthat meg, ha a hajtási, ragasztási anomáliákra, anyagvastagság számítási hibákra, stancforma helyességére még a sorozatgyártás előtt fény derül. De természetesen egy a végleges termékkel megegyező minőségű, anyagú prototípus, makett prezentációs értéke is felülmúlja a számítógépes látványterveket. Kis szériás gyártásokkal pedig a piackutatást, a fogadtatást, a mindennapi használatot tesztelhetjük költséghatékonyan.

Próbanyomat készítés (proof)

A próbanyomat a példányszám nyomás előtti ellenőrzésre szolgál. Az általunk használt díjnyertes GMG rendszer alkalmazása során nem csak színhelyesen kinyomtatjuk az állományt, de a nyomat szélén elhelyezkedő referencia színkockákat műszeresen (spektrofotométer segítségével) vissza is mérjük. Ezek megfelelőségéről a rendszer egy matricát nyomtat ki, így tőlünk hitelesített próbanyomatot kap. Ezt a szolgáltatásunkat leggyakrabban reklámügynökségek veszik igénybe.

Tanácsadás és tervezés

Egy reklám-, dekorációs- vagy épp nyomdatermék tervezése sokszor a kivitelezés módjától függő szakismereteket, speciális célszoftvereket is megkíván. Ismerni kell az alapanyagok és festékek viselkedését, figyelembe kell venni egy kültéri megoldásnál a várható hőtágulást és egyéb hatásokat. Egy doboz hajtásainak tervezésekor számolni kell az alapanyag vastagságával, vagy akár egy sorozatban gyártott termék számottevően gazdaságosabban is kivitelezhető, ha már a tervezésekor tudjuk a beszerezhető alapanyagok méretét. Javasoljuk, hogy a nem szokványos megoldásokat igénylő termékeknél már a tervezési fázisban konzultáljon munkatársainkkal, hogy a lehető legjobb eredmény születhessen. Több évtizedes gyártási és gyártatási tapasztalatunkon, anyagismereten alapuló tanácsainkkal, kapcsolatrendszerünkkel, nyomdai szervezéssel számos buktatót megelőzve tudunk segítségére lenni, akár olyan esetekben is, amikor a termék gyártása másik nyomdában, a mienktől eltérő technológiával történik.

gyártáselőkészítés

Ajánlatkérő űrlap

A Reactor Kft. főként egyedi termékeket, megoldásokat kínál. Kérjük ajánlatkérő formulánk segítségével tudassa velünk milyen nyomdatermékre, dekorációs elemre, termékjelölésre, reklámeszközre van szüksége, s munkatársaink – javaslatokat téve, pontosítva a részleteket – hamarosan árajánlatot adnak Önnek.

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérő űrlap

A Reactor Kft. főként egyedi termékeket, megoldásokat kínál. Kérjük ajánlatkérő formulánk segítségével tudassa velünk milyen nyomdatermékre, dekorációs elemre, termékjelölésre, reklámeszközre van szüksége, s munkatársaink – javaslatokat téve, pontosítva a részleteket – hamarosan árajánlatot adnak Önnek.

AJÁNLATKÉRÉS