• reactor
 • reactor
 • reactor
 • reactor
 • reactor
 • reactor

Kihívás

A női kézilabda bajnokok ligájában a négy legjobb döntős csapatot különbuszok szállítják, melyek egyúttal az esemény hirdetési felületei is. Minden egyes állással töltött óra, komoly költséget jelent, ezért legjobb lenne, ha a járműveket menet közben lehetne dekorálni.

Megoldás

Évek óta a Reactor Kft. nyomtatja és ragasztja fel a járművekre a grafikákat, illetve az esemény utáni leszedés is a mi feladatunk. Ügyfelünk örül annak, hogy gyakorlott dekoratőr munkatársaink gyors munkájának köszönhetően a négy buszt elegendő csak néhány órára garázsfogságban tartani. Elégedettségét mutatja, hogy már harmadik éve minket bíz meg a feladattal, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk! A Győri Audi ETO lányainak pedig gratulálunk a győzelemhez. (Egyértelmű – hisz senki nem állította még az ellenkezőjét –, hogy a sikerben nélkülözhetetlen szerepe volt a szuper buszmatricáknak.)

Terület

Járműdekoráció, Rendezvény

Ügyféligény

Járműdekoráció tervezése, nyomdai gyártása és kihelyezése.

Lépjen velünk kapcsolatba

  Alkalmazott technológiák, alapanyagok

  A rövid táv (néhány nap) és a jellemzően sík felületek miatt monomer vinyl fóliára nyomtattuk a grafikákat. Az ablakoknál pedig, hogy ki lehessen látni, perforált ablakfóliát (one way vision) használtunk. A nyomtatás során környezetbarát Latex festéket alkalmaztunk, mely időjárás állóságban laminálás nélkül is nagyságrendekkel túlteljesíti jelen feladat elvárásait.
  A nyomtatás után a Summa anyagmegmunkáló asztalunkkal ricceltük ki a fóliát (riccelés = amikor az öntapadós rétegű fóliát vágjuk csak át, a hordozópapírt viszont nem). Leszedtük a felesleges fólia részeket, majd az egyben kihelyezést könnyítő applikációs papírral vontuk be a vinyleket. Dekoratőr lányaink-fiaink a helyszínen pedig villámgyorsan kihelyezték a grafikákat.

  Önnek is szüksége van hasonlóra?

  Kérem keresse munkatársainkat a kapcsolat@reactor.hu e-mail címen vagy a (06-1) 412-0096-os budapesti vezetékes telefonszámon. Kollégáink örömmel adnak megoldási javaslatokat és árakat az igényére. Érdeklődését köszönjük!