Amivel nap, mint nap foglalkozunk – legyen az a szakmánk, vagy a hobbink – abban biztos, hogy számos embernél sokkal gyakorlottabbak vagyunk. Mindenkinek vannak mások számára hasznos, segítő gondolatai, tapasztalatai, megosztásra érdemes megoldásai, vagy elgondolkodtató, vicces, megérintő történetei, versei.

A nagyi receptkönyve csodálatos ajándék lehet az egész családnak. Mennyivel tartósabb egy előadás, oktatás hatása, ha azt jegyzetként is hazavihetjük. Milyen jó, ha a hobbinkat művelő emberek tapasztalatait, gondolatait, megismerhetjük, ha osztozhatunk szenvedélyükben.

Egy üzleti tárgyalásnál is hatalmas versenyelőnyt jelent, szakértői képünket alapozza meg, ha az árajánlat mellé a témában írt könyvünket is odatesszük.

De akár a nagyobb példányszámban megjelenő könyv várható fogadtatását is érdemes lehet először kisebb darabszámmal tesztelni. Hasznos lehet megfigyelni esetleg, hogy a különböző borító változatok közül, melyik verzió vonz több vásárlót. A visszajelzések figyelembevételével így megalapozhatjuk a nagyobb mennyiség sikerét.

A kis példányszámú nyomtatás lehetősége a szerzői kiadások szűkös forrásain is segíthet, hisz eleinte elég lehet csak az aktuális megrendeléseknek megfelelő példányszámot legyártani.

Digitális nyomdánk alacsony példányszámokra szakosodott. Képesek vagyunk akár egy-két darab esetén is nyomdai minőségben – szinte valamennyi kötészeti módon – kivitelezni az Ön elképzelését, legyen szó ragasztókötött puha fedeles kiadásról, irkatűzött, esetleg spirálozott kötésről, vagy cérnafűzött, keménytáblás megoldásról.

Árajánlatért és további részletekért kérjük keresse munkatársainkat a kapcsolat@reactor.hu e-mail címen vagy a (1) 412-0096-os telefonszámon. Köszönjük!