• névjegy Névjegykártya
  • névjegy

Kihívás

A grafikusunk egy rendkívül mutatós, formalakkozott, fóliázott, vastag, az arculati színt még a karton anyagában is visszaidéző névjegyet álmodott meg.

Megoldás

Az elő- és hátoldalt külön ívekre nyomtattuk. Az előoldal matt fóliát, majd formalakkozást kapott. A lakkozás fényes felületét a hátoldalon már teljes felületen fényes fóliával ismételtük meg. A névjegykártya élén látható „sandwich” hatás úgy jött létre, hogy az elő- és hátoldalt egy anyagában kékre színezett kartonra kasíroztuk.

Alkalmazott technológiák, alapanyagok

Az elő- és hátoldalt 300g/nm-es matt műnyomó papírra íves Heidelberg digitális nyomdagépünkkel nyomtattuk. Az oldalakra a matt és fényes fóliákat GMP Surelam Pro laminálógépünkkel vittük fel. A középső rétegnek királykék kartont választottunk, a kasírozást kézzel végeztük el. Az elkészült íveket Polar Mohr egyenesvágógépünkkel vágtuk méretre.

Önnek is szüksége van hasonlóra?

Ügyfelünk és mi is nagyon örültünk az eredménynek, reméljük, hogy ezzel mi is hozzájárultunk a sikereikhez. Akár ilyen összetett kivitelezésű, exkluzív névjegyet választ, akár a letisztultság üzenetét egy egyszerűbbel szeretné megjeleníteni, vagy a természetességet egy strukturált felületű papírral kívánja megmutatni, szívesen állunk rendelkezésére.
Kérem vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a kapcsolat@reactor.hu e-mail címen vagy a (06-1) 412-0096-os budapesti vezetékes telefonszámon, vagy látogasson el hozzánk személyesen a Budapest, XIII., Raoul Wallenberg 9. szám alatt található üzemünkbe, ahol örömmel mutatjuk meg a lehetőségeket, adunk árat. Érdeklődését köszönjük!

Megrendelő

Kiraly International

Ügyféligény

Az üzleti életben gyakorta elhangzik, hogy az első benyomásra nincs újabb lehetőség. A megjelenésünk, hanghordozásunk, közvetlenségünk, stílusunk alapján fognak megítélni minket. Átadott névjegyünk igényessége is minket tükröz és képvisel. A Kiraly International kiállítástervező és -kivitelező cég szerette volna, ha minőség iránti elköteleződésük, professzionalizmusuk már a névjegykártya átadásakor egyértelművé válik.

Lépjen velünk kapcsolatba