Van nekünk egy csudajó, számítógép vezérlésű anyagmegmunkáló gépünk. A kreatív embereknek ez amolyan svájci bicska, mert lehet vele marni, fúrni, vágni, gravírozni, riccelni*, biegelni**, stb. stb. Annyira jó móka ez, hogy gondolkoztam is rajta, rakok rá egy olyan pénzbedobó nyílást, mint a vidámparkos játékokon van, mert amikor épp nincs rá feladat, néhány kollégánk, akkor is ezzel játszik.

No hát ennek a gépnek a gyártója (SUMMA) kiírt egy versenyt, hogy az egész tejútrendszerben keresik azt a nagyon-nagyon-nagyon ügyes céget, amelyik az Ő eszközükkel a legjópofább cuccosokat tudja csinálni.

Kapóra jött a lehetőség, mert Benedek Laci munka- és játszótársunk pont egy világítós italtartó prototípusán munkálkodott, amit így meg is villanthattunk nekik.

Háááát… hogyan is fogalmazzak, hogy véletlen se lehessen álszerénységgel vádolni minket… Szóval Laci munkájával simán megnyertük a versenyt. Így Ő egy luxusszállodában tölthet 4 napot Belgiumban, Brugge-ben. Brugge mesébe illően varázslatos hely, észak Velencéjének is nevezik. Pici csatornák között patinás régi házak… Álomszép. Lacinak jó pihenést és szórakozást kívánunk! (Addig legalább mi is odaférünk a géphez, játszani kicsit.)

Ha terméke népszerűsítéséhez Önnek például formára vágott, akár embernagyságú, reklámalakokra, kis szériás termékcsomagolásra vagy épp doboz prototípusra van szüksége, hálásak vagyunk ha ajánlatot, megoldási javaslatot tehetünk rá. Érdeklődését az (1) 412-0096-os számon, vagy a kapcsolat@reactor.hu címen várjuk. Köszönjük!

* riccelés = amikor egy öntapadós anyagot úgy vágunk át, hogy a hordozópapír alatta sértetlen marad.
** biegelés = amikor a kartont egy vonalban megnyomjuk, hogy majd a hajtásakor szebb élt kapjunk